Ajaveeb ABC

Ei hakka lahkama põhjuseid miks blogitakse, vaid vaatame hoopis, kuidas seda tehakse. Seletame lahti ja näitame mida üks ajaveeb endas sisaldab.

Sunday, April 02, 2006

Blogosfäär - virtuaalne maailm

Blogimaailm ei tähenda pelgalt teismeliste maailmavalulisi päevikuid stiilis "täna ärkasin vara, jõin kaks tassi cappucinot ära...", vaid ajaveebi peavad ka oma ala spetsialistid.

Meediateemalistest tuntuim on ilmselt Priit Hõbemäe meediaeetika blogi Meka - http://meediaeetika.blogspot.com/

Fotoajakirjandusest subjektiivselt kirjutab Erik Prozes aadressil - http://www.blog.ee/protsess/

Blogivad ka poliitikud: sotsiaaldemokraatlik erakond - http://sotsdem.blogspot.com/ ja näiteks Silver Meikar - http://www.meikar.ee/

Sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse osakond on oma tegevuse vahendamiseks valinud just ajaveebi - http://svos.blogspot.com/

Samuti leidub palju lahedaid fotoblooge. Äripäeva fotograafid - Andras Kralla fotoblogi aadressil http://www.pilleriin.ee/roco/ ja Raul Mee fotoblogi aadressil http://www.pilleriin.ee/darius/.

Ühe tallinna tüdruku seiklused Voronezist Pariisini http://maria.jabber.ee/ ja Rebaseonu seiklused Aafrika mandril - http://www.rebaseonu.net/go/aafrika/.

2 Comments:

Blogger petskratt said...

ja miks küll ei taheta poliitikute alla kunagi panna Isemõtlejat, http://vasak.blogspot.com -- kas liiga radikaalne rühmitus? Mina küll loen ja ei lase partei nimest/suunitlusest segada :-)

Thursday, April 06, 2006 4:01:00 PM  
Blogger Tõnis Hiiesalu said...

Heh :) Lihtsalt võtsin paar esimest, mis suuremat meediakajastust leidnud. Isiklikult ei kuulu parteisse ja valimas käin ID kaardiga :D

Thursday, April 06, 2006 4:06:00 PM  

Post a Comment

<< Home